Hoodoo & Voodoo

...

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το ξόρκι του Αγίου Εξπεδίτη

Αυτό το ξόρκι λένε πως είναι εξαιρετικό για να επανασυνδεθείτε με τον αγαπημένο σας που έχει φύγει από κοντά σας! Η ακόμα και να για φέρεις πίσω γρήγορα κάποια λεφτά χρησιμοποιώντας πάντα το τηλέφωνο σας. Η καλύτερη ημέρα είναι να το κάνετε στην Γέμιση και ημέρα του Δία.

Υλικά:

Ένα κίτρινο επτάκομπο κερί
Μία εικόνα του Αγίου Λυτρωτή (saint Expeditus)
Ένα ποτήρι νερό
Φύλα βασιλικού
Το τηλέφωνο σας
Κομμάτι πάπυρο
Μελάνι αίμα δράκου

Διαδικασία:
Εκτυπώνουμε την εικόνα του αγίου και γράφουμε το αίτημα μας «Να γυρίσει ο αγαπημένος μου» ή « να επικοινωνήσουμε για γρήγορα αποτελέσματα στην δουλειά» Γράψε πίσω από την εικόνα ξανά το έτοιμα σας. Αντιστρέψτε την εικόνα (Να είναι ανάποδα η εικόνα) τοποθετούμε το τοποθετούμε το κίτρινο επτάκομπο κερί κοντά στο τηλέφωνο μας, επαλείφουμε το κερί με το έλαιο Εξπεδίτης ή κάποιο αντίστοιχο λάδι (Κυρίως τύχης η για γρήγορα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα το «Γρήγορη τύχη») βάζουμε γύρο από το κερί φίλα βασιλικού πάνω και γύρο από κερί βάλτε αριστερά του κεριού ένα ποτήρι με νερό (μπορείτε το Νερό της Τύχης). Ανάβετε το κερί και κάθε ημέρα θα καίτε από έναν κόμπο καθώς θα καίγετε ο κόμπος εσείς θα πείτε τρείς φορές τον ψαλμό του Αγίου:

«Προσεύχομαι στον Άγιο λυτρωτή τον Ρωμαίο τον Νέο που μαρτύρησε.
Εσύ που φέρνεις πιο γρήγορα τα πράγματα, εσύ που ποτέ δεν καθυστερείς. Έλα σε εμένα γιατί σε έχω ανάγκη _______ (Εδώ θα εκφράσεις την επιθυμία σου). Κάνε αυτό Άγιε Λυτρωτή και όταν ολοκληρωθεί θα σου φέρω τυχερό για προσφορά. Κάντο και εγώ θα δοξάζω το όνομα σου για 7 συνεχόμενες ημέρες»


Αφού τελειώσετε ρίξτε μέσα στο ποτήρι με το Νερό 4 τριαντάφυλλα, 4 λευκά γαρίφαλα. Τα υπολείμματα τα κρατάμε σε ένα κουτί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου