Hoodoo & Voodoo

...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σκόνες & πούδρες

Με βάση το Καλαμποκάλευρο που ενώνονται με τα έλαια και ξερά βότανα που γίνονται σκόνη στο γουδί. πούδρες που δεν έχουν βάση από τα παρακάτω είναι η πούδρα της Αθηνάς που είναι μόνο με βότανα σε σκόνη…
Οι πούδρες μας χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο.

1) Φοράμε επάνω μας την πούδρα η στα παπούτσια μας αν το ζητάει ή πούδρα.
2) Καίγετε σε σωστές ώρες και ημέρες σε καρβουνάκι σαν λιβάνι.
3) Ραντίζουμε τον χώρο του σπιτιού μας
4) Ραντίζουμε η ντύνουμε κεριά
5) Την ρίχνουν να την περάσει ο ενδιαφερόμενος



Σκόνη «Hot foot»
Σκόνη Hoodoo που ρίχνετε η καίγετε για να φέρεις μερική δυστυχία σε αυτόν που σου κάνει κακό. Την ρίχνουμε για να την περάσει το θύμα που θέλεις να πάθει κακό. Η καλύτερη σκόνη χωρισμού.

Πούδρα «Van Van»
Σπάει κατάρες και ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους. Ραντίζουμε τον χώρο μας η καίγετε σε τελετουργίες ανοίγματος δρόμου η ακόμα και για πνευματική εργασία. Ράντισε κίτρινα κεριά επαλειμμένα με το έλαιο van van. Φέρνει τύχη σε όλους τους τομής.

Πούδρα «Φλογερό τοίχος προστασίας»
Πούδρα Hoodoo.Ράντισε το σπίτι σου γύρο και μέσα για να έχεις προστασία από κάθε κακό. Με την δύναμη του Αρ. Μιχαήλ τίποτα δεν θα σε αγγίξει αρνητικό προς εσένα.

Πούδρα «Μαύρου διαβόλου»
Σταμάτα της απιστίες!!! Πούδρα Hoodoo που αποτρέπει τον άπιστο σύζυγο να κάνει απιστίες. Ράντισε λίγο πούδρα Στο παπούτσι του για να επηρεάσετε άμεσα το θύμα.



Πούδρα «Ουσία Bend-Over»
Δυνατή πούδρα που κάνει τον άλλων να σε ακολουθεί αλλά και να είναι υποταγμένος σε εσένα. Επίσης χρησιμοποιείτε για να σπάσει κατάρες και προστατεύει γενικά.

Πούδρα «Fust Luck»Δυνατή πούδρα hoodoo για να φέρει γρήγορα τύχη και χρήματα. Το χρησιμοποιούν οι μάγισσες για να έχουν τύχη. Ραντίζουν τα χέρια τους οι χαρτοπαίχτες για να έχουν τύχη στα τυχερά παιχνίδια.

Σκόνη «Σταυρώματος»
Σκόνη Hoodoo που χρησιμοποιείται για να σταυρώσεις και να φέρεις Χρουσουζιάς σε ένα άτομο. Συνδυάζεται απόλυτα με την Goofer dust και κερί Μαύρο σταυρό. Ράντισε έξω από την πόρτα του σπιτιού του για να πάθει γκαντεμιά.

Πούδρα «Πορτοκαλί»
Πανίσχυρη πούδρα Επαναφοράς Hoodoo. Κάνει τον χαμένο άντρα να γυρίσει σε Επτά ημέρες και αυξάνει της πιθανότητες του Γάμου. Ραντίζουμε τον βωμό μας ενώ καίμε ροζ κεριά και κόκκινα για επαναφορά. Καίγετε για επτά συνεχόμενες ημέρες σε καρβουνάκι και λέμε τους ιδικούς ψαλμούς.

Πούδρα «Μην φοβάσαι τα μάγια»
Η πούδρα Αντίμαγο για την hot foot και Σταυρώματος. Καταστρέφει το κακό. Την έχεις επάνω σου και βάζεις λίγο στο παπούτσι σου πριν βγεις έξω. Ότι και να πατήσεις αυτά θα λυθούν χωρίς καμία διαδικασία. 



Πούδρα «Μείνε στο σπίτι»
Πούδρα για να κρατήσεις έναν εραστή που είναι έτοιμος να φύγει. ραντίζουμε τα παπούτσια του μέσα και έξω και από το μέρος όπου θα περάσει. Πολύ δυνατή αν συνδυαστεί με το λουτρό μείνε στο σπίτι και με ένα μπλε κερί.

Αντιστρέψιμη σκόνη
Η Αντιστρέψιμη σκόνη χρησιμοποιείται από τους μάγους ριζών της hoodoo για να αντιστρέψουν κατάρες και Κακό μάτι, καίγετε σε καρβουνάκι η την κουβαλάς επάνω σου η στο παπούτσι μέσα. Πολύ δυνατή σκόνη.

Σκόνη Αφαίρεσης Γρουσουζιάς
Η Σκόνη αυτή καταργεί την Γρουσουζιά που σε περιτριγυρίζει. Την καίμε για 7 συνεχόμενες ημέρες πρωί και βράδυ λέγοντας τον ψαλμό 23. πολύ δυνατή σκόνη και για Ξεσταύρωμα. 

Τα Έλαια της Hoodoo

Τα έλαια της voodoo & hoodoo του Μυρόλι κατασκευάζονται σε ευνοϊκές ημέρες και ώρες τον πλανητών και των Lwa. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επάνω σε κεριά, αλλά και σε σταγόνες επάνω σας η ακόμα και στο σφουγγάρισμα σας. Σε βάση αμυγδαλόλαδου και jojoba η ακόμα και σε ελαιόλαδο. Έλαια Βασισμένες επάνω σε αρχαίες συνταγές της Voodoo & Hoodoo

Έλαιο Αδάμ & Εύα (Hoodoo)
Χρησιμοποιείτε για να φέρεις εις πέραν μία πρόταση γάμου και για να ενισχύσεις την αγάπη μέσα σε μία σχέση. Συνδυάζεται με ροζ κερί επτάκομπο και κερί ροζ γάμου.

Έλαιο Έλξης (Hoodoo)
Χρησιμοποιείτε για να γίνεις ποιο ελκυστικός προς τους άλλους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να έλξης και άλλες υπηρεσίες, (Δουλειά, χρήματα, έρωτα). Συνδυάζεται με Λευκό επτάκομπο κερί

Έλαιο Bend Over (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να αποκτήσεις το πάνω χέρι στην σχέση, όπου είναι ανομοιόμορφη η ένα πρόσωπο κατέχει την δεύτερη θέση στην σχέση. Συνδυάζεται με γαλάζιο κερί επτάκομπο και κόκκινο κερί πέος!

Έλαιο Μαύρες Τέχνες (voodoo)
Χρησιμοποιείται με προσοχή! Καταστρέφει τον εχθρό αν το επαλείψεις επάνω σε μαύρο επτάκομπο και κέρινο ομοίωμα. Καταστρέφει τους εχθρούς.

Έλαιο Μαύρη Γάτα (voodoo)
Χρησιμοποιείται για να επιστρέψει μία χαμένη αγάπη και αυξάνει την τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Το έλαιο περιέχει τρίχες μαύρης τυχερής γάτας. Συνδυάζεται με επτάκομπο κερί ροζ η κόκκινο και κερί μαύρη γάτα.

Έλαιο Ευλογίας (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να αποκτήσουμε πνευματικές ευλογίες και να εμπνέει συναισθήματα της ειρήνης και της επικέντρωσης. Συνδυάζεται με το κερί λευκό επτάκομπο και κερί προσευχής.

Έλαιο Boss Fix (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να κερδίσουν την εύνοια του εργοδότη, γλυκάνει την διάθεση τους προς εσένα, και κάνει τον άλλων να αυξάνει την χρηματική σας συναλλαγή. Συνδυάζεται με κερί επτάκομπο πράσινο η λευκό.

Έλαιο Break Up (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να φέρει σύγχυση σε μία σχέση και δημιουργεί ρήγματα στον γάμο. Φέρνει στα ζευγάρια άθλια συμπεριφορά μέχρι να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα του διαζυγίου. Συνδυάζεται με κερί επτάκομπο μαύρο και κερί μαύρο κρανίο.

Έλαιο Έλα σε εμένα (Hoodoo)
http://manoliassa.forumup.gr/viewtopic.php?t=10948&mforum=manoliassa
Χρησιμοποιείται να επέλθει η συμφιλίωση μεταξύ φίλου ή εραστή. Φέρνει επίσης την επιστροφή αγαπημένου προσώπου αλλά κάνει τον νέο εραστή να ξετρελαίνει και να βρεθείτε στο κρεβάτι, σύντομα. Συνδυάζεται με κερί ροζ γάμου κ κέρινο κουκλάκι κ επτάκομπο ροζ κερί.

Έλαιο Δικαστική υπόθεση (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να εξασφαλισθεί η επιτυχής ολοκλήρωσης των καταστάσεων που αφορούν ένα δικαστήριο. Συνδυάζεται με πράσινα και καφέ κεριά.

Έλαιο Στέμμα της επιτυχίας (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για την επιτυχία και την πραγματοποίηση στόχων που έχουν να κάνουν με Σεβασμό, την φήμη, και την προσωπική ικανοποίηση. Συνδυάζεται με μοβ και κίτρινα κεριά.

Έλαιο Καταστροφής (Hoodoo)
Χρησιμοποιήστε το πάντα με προσοχή! Χρησιμοποιείται όταν ζητάτε την καταστροφή των εχθρών σας ή για τους σκοπούς της ακραίας Εκδίκησης. Συνδυάζεται με κερί μαύρο κουκλάκι και μαύρο κρανίο κερί.

Έλαιο Αίμα Δράκου (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται άρση όλων τον αρνητικών κραδασμών και αυξάνει τη δύναμη των μαγικών κάθε τελετουργίας. Καλυτερεύει την τύχη και προς το καλύτερο.

Έλαιο Μην φοβάσαι τα μάγια (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για την προστασία και τα κακά μάγια κυρίως της voodoo & hoodoo. Φοράμε στα πόδια μας και ρίχνουμε στην πόρτα για πρόληψη ρίψης κακών λαδιών. Συνδυάζεται με κερί λευκό επτάκομπο και κερί λευκό ομοίωμα.

Έλαιο Φλογερό τοίχος προστασίας (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το φλογερό τοίχος προστασίας γύρο από εσάς. Έτσι ώστε με αυτά να μην μπορούν οι παρεμβολές και η παρενοχλήσεις τον εχθρών σου. Συνδυάζεται με κερί λευκό σταυρό και κόκκινα κεριά.

Έλαιο Φλογερό πάθος ή Φλογερός ρομαντισμός (Hoodoo)
Σας κάνει ποιο ακαταμάχητο, ανοίγοντας έτσι τους δρόμους για της σεξουαλικές σχέσης. Το φοράμε όταν βγαίνουμε για κυνήγι εραστών.

Έλαιο Ακολούθα με αγόρι μου (hoodoo)
Χρησιμοποιείται κυρίως από ομοφυλόφιλους για να προσελκύσουν το ίδιο φίλο. Συνδυάζεται με ροζ επτάκομπο κερί. Επίσης χρησιμοποιείται για να προσελκύσεις τον άλλων να τον ακολουθεί.

Έλαιο Ρίζα Ιωάννης ο κατακτητής (Hoodoo & Voodoo)
Χρησιμοποιείται για την ανδρική σεξουαλική ενίσχυση και σε τυχερά παιχνίδια . αυξάνει την προσωπική δύναμη και την γενική ζωτικότητα.

Έλαιο hot foot (Voodoo & hoodoo)
Χρίση με προσοχή! Χρησιμοποιείται για να διώξει τους αρνητικούς ανθρώπους και αφαιρεί από ην ζωή σας τους ενοχλητικούς ανθρώπους με βιασύνη!

Έλαιο Αγάπα με τώρα μόνο (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να προσελκύσεις τον κατάλληλη εραστή και στην συνέχεια να μείνει μαζί σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Έλαιο Γρήγορη κόκκινη νέα Ορλεάνη (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να φέρει ζεστά λεφτουδάκια. Φέρνει γρήγορη τύχη σε τυχερά παιχνίδια που απαιτεί μακριάς διαρκείας και φέρει συνεχή καλή τύχη.

Έλαιο πλήρωσε με (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να ανακτήσιες τα χρήματα που σου χρωστάνε. Αναγκάζει αυτόν που σου χρωστάει να στα φέρει πίσω γρήγορα. Χρησιμοποιείται με ιδική σφραγίδα και πράσινο επτάκομπο κερί.

Έλαιο ψυχικό όραμα (Hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει και να σου φέρει ψυχικά οράματα και όνειρα. Ενισχύει την διαίσθηση και της ψυχικές ικανότητες. Συνδυάζεται με κερί επτάκομπο μπλε και μπλε κεριά.

Έλαιο ειρηνικό σπίτι (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να αποκατασταθεί η ειρήνη στο σπίτι και να μεγαλώσει σε ήρεμο περιβάλλων και σπιτικό η αγάπη. Αποβάλει τους καυγάδες και καταπραΰνει τα κακά συναισθήματα. Διασφαλίζει μία σταθερή ροή εισοδήματος.

Έλαιο αντιστρέψιμο (Hoodoo & voodoo)
Χρησιμοποιείται για να επιστρέψει κακίες ματιές και κατάρες αλλά και εργασίες κακού. Της στέλνει πίσω σε αυτόν που της έκανε.

Έλαιο Δρόμος ανοιχτός (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να διώχνει τα εμπόδια από τους δρόμους και φέρνει και κρατάει μακριά τα εμπόδια από το σπίτι σας.

Ασφαλές Ταξίδια (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ασφαλές ταξίδια είτε με αυτοκίνητο είτε με πλοίο η αεροπλάνο. Χρησιμοποιείτε με κερί λευκό σταυρό.

Έλαιο Ειδικό #20 (Hoodoo)
Το περίφημο, για κάθε επάλειψη κεριών έλαιο. Συχνά αποκαλείται καφέ έλαιο η έλαιο ευχής. Προσελκύει κάθε θετική ενέργεια.

Έλαιο πνευματικός οδηγός (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει και να κερδίσει την εύνοια των ευεργετικών πνευμάτων για να σε καθοδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

Έλαιο Μείνε μαζί μου (hoodoo & Voodoo)
Χρησιμοποιείται για να κρατήσεις τον σύζυγο χαρούμενο στο σπίτι και αποτρέπει να κάνει κάθε απιστία. Πολύ δυνατό έλαιο.

Έλαιο Σταθερής Εργασίας (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για τις ενισχύσεις εργασίας, προσφέρει αύξηση πιθανοτήτων για να βρείτε ευνοϊκή δουλειά για εσάς. Σου φέρνει τα χρήματα που χρειάζεσαι και όχι μόνο.

Έλαιο Σταμάτα το κουτσομπολιό (Hoodoo & voodoo)
Κάνει τον άλλων να σταματήσει της κακιές γλώσσες. Χρησιμοποιείται σε μαύρες κέρινες και πάνινες κούκλες μαζί με την πούδρα «μην με ενοχλείς».

Έλαιο Ξεσταυρώματος (Hoodoo & Voodoo)
Χρησιμοποιείται για να καταστρέψει κατάρες, και ξεσταυρώνει τον άλλων σε 7 ημέρες. Διώχνει την κακή τύχη. Χρησιμοποιείται για να λύσεις κατάρες. Συνδυάζεται με κερί λευκό κρανίο και λευκό επτάκομπο κερί.

Έλαιο van van (hoodoo)
http://manoliassa.forumup.gr/viewtopic.php?t=10362&mforum=manoliassa
Χρησιμοποιείται για να καθαρίσετε τον αρνητισμό έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος καθαρά για καλά πράγματα και ανοίγει την τύχη γρήγορα. Ξεσταυρώνει τον εμποδισμένο για τα καλά. Συνδυάζεται με λευκό & κίτρινο επτάκομπο κερί και σε φυλαχτά του Σολομώντα και σε Τάλισμαν του 6ο και 7ο βιβλίο του Μωυσή.

Έλαιο Νίκης (hoodoo)
Χρησιμοποιείται για να διασφαλίσεις μία σίγουρη Νίκη σε κάθε ανταγωνισμό και ξεπερνάει κάθε αντίπαλο και εχθρό.


Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Φυλαχτά mojo hand root

Αν ψάχνετε για ένα ειδικό κατασκευασμένο mojo η κάποιο φυλαχτό, επιτρέψτε μου να σας το φτιάξω εγώ για εσάς. Μπορώ να σας φτιάξω τα φημισμένα με δύναμη mojo και θα σας φέρει αυτό που εσείς επιθυμείτε. Μαζί με το mojo σας έρχεται και ένα μπουκαλάκι 10ml με το ανάλογο έλαιο για να το χρίσετε στην επόμενη πανσέληνο... Εγώ αυτό που θα χρειαστώ από εσάς είναι τα ακόλουθα:

Τα mojo hand root

Τα mojo hand είναι δυνατά πουγκιά που τα φοράς επάνω σου η ακόμα και στην τσάντα σου.. τα κουβαλάς πάντα επάνω σου, για να πετύχεις τον σκοπό σου! Εδώ κάτω σας γράφω μία λίστα με τα mojo και το τι κάνει το κάθε ένα!!!


Mojo «Van Van» (100% επιτυχία)
Άνοιγμα του Δρόμου, διώχνει μακριά το κακό, και αλλάζει την τύχη προς το καλύτερο!

Mojo «Ακολούθα με αγόρι μου» (100% επιτυχία)

Κυριαρχία και έλεγχος ενός Αρσενικού εραστή, για ομοφυλοφιλική έλξη

Mojo «Η αγάπη της Λεβάντας»
Απόλαυσε την ερωτική ζωή σου μαζί με τον άντρα των ονείων σου, μόνο για άντρες και γυναίκες, που θέλουν να προσελκύσουν το ίδιο φίλο…

Mojo «Hot foot» (100% επιτυχία)
Οδήγησε τον εχθρό σου μακριά από την ζωή σας

Mojo «Τριών Βασιλιάδων»

Κάνε στον αυτό σου ένα δώρο… κάνε τον εαυτό σου τυχερό στα τυχερά παιχνίδια κυρίως στης κάρτες και τράπουλες!!!

Mojo «Στέμμα της επιτυχίας»
Σε κάνει να έχεις επιτυχία σε όλους τους τομής… ακόμα και στο σχολείο και ανεβάζει την καριέρα σου!!!

Mojo «Δικαστική υπόθεση» (100% επιτυχία)
Κέρδισε και πέτυχε σε κάθε δρόμο στα δικαστήρια. Στο εξωτερικό όλοι οι δικηγόροι το έχουν επάνω τους!

Mojo «Σταθερής Εργασίας» (80% Επιτυχία)
Βοήθησε τον εαυτό σου να βρεις την κατάλληλη δουλειά η ακόμα και να μείνεις μόνιμος στην Δουλειά σου και να πάρεις αύξηση.


Mojo «Ευλογίας»
Ευλόγησε το νέο μωρό που θα έρθει στην ζωή… τίποτα ποιο όμορφο από την ευλογία…

Mojo «Γρήγορης τύχης»
Κέρδισε σε κάθε τυχερό παιχνίδι, φέρε σε εσένα και στο σπίτι σου τα λεφτά που χρειάζεσαι!

Mojo «Φλογερό τοίχος προστασίας» (100 %Επιτυχίας)

Προστάτεψε εσένα και την οικογένεια σου από το κακό…


Mojo Ψυχικές δυνάμεις (80% επιτυχίας)

Για να δυναμώσεις της ψυχικές δύναμης και ενίσχυση της δύναμης σου….

Mojo «Έλα σε εμένα»
Προσέλκυσε τον νέο και ωραίο εραστή σου… μην αφήσεις κανέναν όρθιο… όποιον θέλεις τον έχεις στα πόδια σου.

Mojo «Ασφαλές ταξίδια»
Παρέχει προστασία από ατυχήματα σε ταξίδια…

Mojo «Έλξης»
Καταφέρνεις να έλξης αγάπη και χρήμα σε χρόνο tt.

Mojo «Βασιλιά Σολομώντα» (100% επιτυχία)
Καλλιεργείσαι ένα υγιές μυαλό και να πάρεις σοφές απόφασης, ανάπτυξε τη εσωτερική σοφία και δύναμη.

Mojo «Ειρηνικό Σπίτι»
Πρόσφερε σε εσένα και στο σπιτικό σου μία ειρηνική ζωή, χωρίς προβλήματα και εντάσεις.

Mojo «Μείνε μαζί μου»
Απότρεψε τον εραστή η άντρα σου να κάνει απιστία… η ακόμα αν είναι έτοιμος να φύγει, το mojo θα τον κρατήσει και δεν θα φύγει ποτέ.

Mojo «Μην φοβάσαι τα μάγια» (100% επιτυχία)

Απότρεψε το μυαλό να σκέφτεται αρνητικά, δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανένα ξόρκι η μάγια.

Mojo «Ξεσταυρώματος»

Λύνει και σπάει κάθε μαγικό από επάνω σας. Ξεσταυρώνεστε και μπορείτε επιτέλους να πάρετε μία ανάσα… σπάει κατάρες και μαύρες μαγείες…

Τα mojo έρχονται στο σπίτι σας μαζί με ένα συνοδευτικό λαδάκι, η λουτρό, η πούδρα…

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2108612110

Υ.Γ: Στης τιμές συμπεριλαμβάνονται μόνο τα υλικά των εργασιών που εμείς θα κάνουμε για εσάς. Η Εργασίες γίνονται χωρίς προσωπικό κόστος….

Κερί Novena

Hoodoo κεριά προσευχής
Κεριά Προσευχής για κάθε επιθυμία, για αγάπη, για τύχη, για άνοιγμα δρόμου, για έλξη. Είναι κατασκευασμένα από λευκό μαλακό κερί σε πλαστικό περίβλημα και χρησιμοποιούνται για τον ανάλογο σκοπό που επιθυμούμε.

Τα κεριά αυτά πολλές φορές ονομάζονται κεριά «ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ» καθώς μπορούν να καούν για 7 με 8 συνεχόμενες ώρες. Συνήθως τα ραντίζουμε με τα αντίστοιχα έλαια και πούδρες.

Οι περισσότεροι λαοί καίνε αυτό το κερί που είναι τοποθετημένο μέσα σε γυαλί η πλαστικό επάνω σε βωμούς αγίων η ακόμα και στον βωμό τους.

Το κάθε κερί συνοδεύεται από μια μικρή τελετουργία και καλό θα είναι πριν κάψουμε το κερί μας να κάνουμε το μπάνιο μας με λουτρό «Εννέα βοτάνων» για κάθαρση αλλά κι αύξηση δύναμης. Πολλές φορές χρησιμοποιούνται και σαν βοηθητικά κεριά.

Για παράδειγμα μπορούμε να κάψουμε ένα κερί Συμφιλίωσης δίπλα σε ένα honey jar Συμφιλίωσης. Το ίδιο και με το κερί hot foot πριν την ρίξουμε και πάει λέγοντας. Τα κεριά αυτά κατασκευάζονται μόνο στην Γέμιση μέχρι την Πανσέληνο μαζί με της προσευχές των Loa της voodoo & Santeria.

Κεριά προσευχής:
Στο Μυρόλι διατίθονται τα παρακάτω κεριά "Προσευχής"

Κερί Ξεσταυρώματος
Κερί Ψυχικών οραμάτων
Κερί Άνοιγμα δρόμου
Κερί Van Van
Κερί Fast Luck
Κερί Σταθερής Εργασία
Κερί hot foot
Κερί Στέμμα επιτυχίας
Κερί Σταυρώματος
Κερί Bend – over

Κεριά προσευχής Αγίων:
Μπορούν να καούν στον Βωμό σας όταν κάνετε ένα ξόρκι και θέλετε να σας βοηθήσει ο καθολικός άγιος.

Κερί Αγίου Εξπεδίτη
Κερί Αγίου Λαζάρου
Κερί Αγίου Μαρτίνου του Καβαλάρη
Κερί Αγίου Μιχαήλ


Κεριά προσευχής Loa:
Τα κεριά αυτά καίγονται σαν τα κεριά των Αγίων. Βοηθάνε στο να ενισχύουν την δύναμη ενός ξορκιού.

Κερί Loa Legba
Κερί Erzulie Dator
Κερί Erzulie Frenda
Κερί Ogoun
Κερί Damballah

Καίγονται για 7 ή 9 συνεχόμενες ημέρες.

Info: 2108612110 Στην  Αθήνα E-mail tomyroli@yahoio.gr

Info: 2810342220  Στην Κρήτη E-mail to.myroli.twn.aggelwn@gmail.com