Hoodoo & Voodoo

...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σκόνες & πούδρες

Με βάση το Καλαμποκάλευρο που ενώνονται με τα έλαια και ξερά βότανα που γίνονται σκόνη στο γουδί. πούδρες που δεν έχουν βάση από τα παρακάτω είναι η πούδρα της Αθηνάς που είναι μόνο με βότανα σε σκόνη…
Οι πούδρες μας χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο.

1) Φοράμε επάνω μας την πούδρα η στα παπούτσια μας αν το ζητάει ή πούδρα.
2) Καίγετε σε σωστές ώρες και ημέρες σε καρβουνάκι σαν λιβάνι.
3) Ραντίζουμε τον χώρο του σπιτιού μας
4) Ραντίζουμε η ντύνουμε κεριά
5) Την ρίχνουν να την περάσει ο ενδιαφερόμενος



Σκόνη «Hot foot»
Σκόνη Hoodoo που ρίχνετε η καίγετε για να φέρεις μερική δυστυχία σε αυτόν που σου κάνει κακό. Την ρίχνουμε για να την περάσει το θύμα που θέλεις να πάθει κακό. Η καλύτερη σκόνη χωρισμού.

Πούδρα «Van Van»
Σπάει κατάρες και ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους. Ραντίζουμε τον χώρο μας η καίγετε σε τελετουργίες ανοίγματος δρόμου η ακόμα και για πνευματική εργασία. Ράντισε κίτρινα κεριά επαλειμμένα με το έλαιο van van. Φέρνει τύχη σε όλους τους τομής.

Πούδρα «Φλογερό τοίχος προστασίας»
Πούδρα Hoodoo.Ράντισε το σπίτι σου γύρο και μέσα για να έχεις προστασία από κάθε κακό. Με την δύναμη του Αρ. Μιχαήλ τίποτα δεν θα σε αγγίξει αρνητικό προς εσένα.

Πούδρα «Μαύρου διαβόλου»
Σταμάτα της απιστίες!!! Πούδρα Hoodoo που αποτρέπει τον άπιστο σύζυγο να κάνει απιστίες. Ράντισε λίγο πούδρα Στο παπούτσι του για να επηρεάσετε άμεσα το θύμα.



Πούδρα «Ουσία Bend-Over»
Δυνατή πούδρα που κάνει τον άλλων να σε ακολουθεί αλλά και να είναι υποταγμένος σε εσένα. Επίσης χρησιμοποιείτε για να σπάσει κατάρες και προστατεύει γενικά.

Πούδρα «Fust Luck»Δυνατή πούδρα hoodoo για να φέρει γρήγορα τύχη και χρήματα. Το χρησιμοποιούν οι μάγισσες για να έχουν τύχη. Ραντίζουν τα χέρια τους οι χαρτοπαίχτες για να έχουν τύχη στα τυχερά παιχνίδια.

Σκόνη «Σταυρώματος»
Σκόνη Hoodoo που χρησιμοποιείται για να σταυρώσεις και να φέρεις Χρουσουζιάς σε ένα άτομο. Συνδυάζεται απόλυτα με την Goofer dust και κερί Μαύρο σταυρό. Ράντισε έξω από την πόρτα του σπιτιού του για να πάθει γκαντεμιά.

Πούδρα «Πορτοκαλί»
Πανίσχυρη πούδρα Επαναφοράς Hoodoo. Κάνει τον χαμένο άντρα να γυρίσει σε Επτά ημέρες και αυξάνει της πιθανότητες του Γάμου. Ραντίζουμε τον βωμό μας ενώ καίμε ροζ κεριά και κόκκινα για επαναφορά. Καίγετε για επτά συνεχόμενες ημέρες σε καρβουνάκι και λέμε τους ιδικούς ψαλμούς.

Πούδρα «Μην φοβάσαι τα μάγια»
Η πούδρα Αντίμαγο για την hot foot και Σταυρώματος. Καταστρέφει το κακό. Την έχεις επάνω σου και βάζεις λίγο στο παπούτσι σου πριν βγεις έξω. Ότι και να πατήσεις αυτά θα λυθούν χωρίς καμία διαδικασία. 



Πούδρα «Μείνε στο σπίτι»
Πούδρα για να κρατήσεις έναν εραστή που είναι έτοιμος να φύγει. ραντίζουμε τα παπούτσια του μέσα και έξω και από το μέρος όπου θα περάσει. Πολύ δυνατή αν συνδυαστεί με το λουτρό μείνε στο σπίτι και με ένα μπλε κερί.

Αντιστρέψιμη σκόνη
Η Αντιστρέψιμη σκόνη χρησιμοποιείται από τους μάγους ριζών της hoodoo για να αντιστρέψουν κατάρες και Κακό μάτι, καίγετε σε καρβουνάκι η την κουβαλάς επάνω σου η στο παπούτσι μέσα. Πολύ δυνατή σκόνη.

Σκόνη Αφαίρεσης Γρουσουζιάς
Η Σκόνη αυτή καταργεί την Γρουσουζιά που σε περιτριγυρίζει. Την καίμε για 7 συνεχόμενες ημέρες πρωί και βράδυ λέγοντας τον ψαλμό 23. πολύ δυνατή σκόνη και για Ξεσταύρωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου