Hoodoo & Voodoo

...

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πώς φροντίζουμε ένα mojo

Οι mojo σακούλες είναι ισχυροί σύμμαχοι στην μαγεία. Η μαγεία των mojo σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε όλο ένα στην μαγεία της Αφής. Κανείς άλλος δεν πρέπει να αγγίξει η να το δει το mojo σας. Το mojo φέρει μέσα το δικό σας όνομα και όχι κάποιου άλλου.

Για την πρώτη τουλάχιστον εβδομάδα που το mojo θα έρθει στα χέρια σας θα πρέπει να είναι κοντά στο δέρμα σας. Ανά πάσα στιγμή επάνω σας. Αυτό επιτρέπει στο Mojo να σας δώσει την ευωδιά του και την δύναμη του. Εγώ συμβουλεύω να το έχετε στα εσώρουχα σας η ακόμα και στο σουτιέν σας η ακόμα και στην Κάλτσα. Θα πρέπει επίσης να κοιμάστε μαζί του. Μπορείτε άφοβα να το βάλετε κάτω από το μαξιλάρι σας. Το βγάζουμε όταν είναι να κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα η ακόμα και στην μπανιέρα.

Μετά την πρώτη εβδομάδα μπορείς να το βάλεις μέσα στην τσάντα σου, στην τσέπη σου στον λαιμό σας η ακόμα στο συρτάρι σας βάζοντας πάντα μία φωτογραφία σας από κάτω. Εγώ όμως σας συνιστώ να το έχετε πάντα επάνω σας.

Μία φορά την εβδομάδα τάισε το mojo σου για να κρατηθεί ισχυρό και δυνατό. Ταΐζουμε το mojo με το ιδικό έλαιο του με πέντε σταγόνες. Μερικά mojo τρέφονται με οινοπνευματώδες ποτά η με κολόνιες η με ούρα η με σπέρμα.. αν χρειαστεί θα σας το πω.

Μία φορά το χρόνο κατά το φθινόπωρο θα πρέπει να το ανανεώνεις. Υπάρχει μία συνταγή την οποία έχω περάσει σε αυτόν τον σύνδεσμο Εδώ που είναι για το gris gris αλλά χρησιμοποιείται και για τα mojo αφού έχουν την ίδια φιλοσοφία. Επίσης αν δεν νιώθετε έτοιμη, μπορείτε να μου τα στείλετε εμένα πίσω και να σας τα μεγαλώσω. Επικοινωνήστε στο 2108612110 για να σας πω λεπτομέρειες.
Εάν κάποιο mojo βλέπει το mojo σας θα πρέπει να το ενισχύσεις και να το ταΐσεις με το έλαιο η ουίσκι. Αν το αγγίξει κάποιος άλλο θα πρέπει να το επαναφορτώσεις όπως κάνεις με την άλλη διαδικασία παρά πάνω.

Τέλος!!!!

Πηγή: Ιντερνετ & Νίνο Αυγέρης
Επιμέλεια: Νίνο Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου